Besök oss på Kistamässan 10-11 Oktober

IndustrimassornaSthlm2017-666x224px

Ladda ner bifogad inbjudan och registrera dig.

Välkommen –  följ utvecklingen och se det senaste inom mixing och homogenisering.

En mycket aktuell mässa!

På Kistamässan är det återigen dags för process- och industriteknik i två dagar. Processmässan hålls parallellt med bl.a automation, underhåll och logistik. Processdelen är riktad till samtliga branscher där någon form av process (oftast flytande) utförs. I vår monter finner du det senaste för kvalificerade processer inom blandning, dispergering och homogenisering. I första hand för våta  men även för torra processer. En större nyhet är att vi visar en Microfluidizer ”live in action” 

thumbnail_MFICS_9115-LM10-037

Microfluidizer är en processorer som kan homogenisera och finfördela material vid tryck på mer än 2000 bar. Cellulosafibrer är intressanta att bearbeta med denna teknik för att framställa micro- eller nanocellulosa. ”Man ser inte ett barr” efter att maskinen gjort sitt jobb, enkelt uttryckt. Med omfånget i vårt mixerprogram träffar vi som oftast rätt med den specifika utrustning vi föreslår. Vidare ser du en Lightnin Sanitary omrörare helt i syrafast och Dispermixer från Ystral i en genomskuren tank.
Kom in till vår Monter C:05 och ta en rejäl titt! Mässbiljett får du via bifogad länk.

Välkommen att fråga oss – utvecklingen går framåt både för oss och dem vi representerar. 

Du kommer att finna både topp- och bottenmonterade omrörare och mixrar. Lightnin, Ystral och Sterimixer i nya utföranden. Med det senaste från våra olika tillverkare kan vi ge dig uppslag för att lösa din processuppgift – oavsett om det är torrt, vått eller tjockt. Eller om du behöver våtmala för att sedan blanda till homogenitet och till önskad viskositet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *